Oficiálna podoba nového modelu Xiaomi Max

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Nový model Xiaomi Max sa dostal do databázy čínskeho regulačného a certifikačného orgánu TENAA.xiaomi-max-tenaa-01

Nový model Xiaomi Max spoločnosť predstaví už 10. mája. Doteraz sme priniesli viaceré úniky podoby zariadenia. Najskôr sa špekulovalo, že na prednej strane bude hardvérové tlačíko, ako je to u modelu Mi5. Včera sme vás informovali, že nové zariadenie nebude mať hardvérové tlačítko na prednej strane. Tentokrát konečne máme možnosť vidieť oficiálnu certifikovanú podobu nového zariadenia.

Na prednej strane budú len dotykové tlačítka, senzor otlačkov prstov bude umiestnený na zadnej strane. Zariadenie má uhlopriečku displeja viac ako 6 palcov, takže odomykanie zariadenia pomocou snímača prstov na zadnej strane je lepšie. Logo spoločnosti na prednej strane nebude.

V skutočnosti zariadenie vyzerá ako väčší model Redmi Note 3 zariadenia. Zadná strana je kovová, čo robí skutočne skvelý dojem.

Osobne nemám skúsenosť ako sa prvý phablet od Xiaomi bude ovládať pri tak veľkej obrazovke. V skutočnosti CEO Xiaomi má v to jasno:

“Nechcem aby bol telefón príliš veľký, ale chcem obrazovku  najväčšiu, aká je len možná. Je skutočne veľký displej kritickým bodom? Tento problém nás trápi dlhšiu dobu, 10. mája na tlačovej konferencií vám poviem ako myslíme”.

xiaomi-max-tenaa-02

Zdroj: http://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše