Bezrámčekový Xiaomi Note 2 bude predstavený 25. júla?

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


13-1

Už niekoľko týždňov sa špekuluje, že spoločnosť Xiaomi predstaví novú vlajkovú loď, ktorá by mala byť model Mi Note 2. Očakáva sa, že smartfón by mal byť vydaný tento mesiac, najneskôr v mesiaci august. Podľa nových zdrojov v Číne, telefón by mal byť predstavený 25. júla. Zariadenie by malo mať uhlopriečku displeja 5.7 palca, 6GB RAM, Snapdragon procesor a cenu od 375 dolárov.

Ale skutočne by tento dátum spoločnosť mohla predstaviť tento smartfón? Áno, možné to je. Pred pár dňami spoločnosť vydala oficiálnu upútavku na nový smartfón.

Spoločnosť Xiaomi zverejnila upútavku na nový Mi Note 2

Takže spoločnosť má dostatok času na to, aby uvoľnila ďalšie propagačné materiály na reklamu nového smartfónu. Dokonca aj propagačný plagát prezentuje 2 je viac ako 5. To znamená, že Mi Note 2 je lepší, ale aj uhlopriečka displeja je viac ako pri modeli Mi5. Čiže zariadenie je aj lepšie ako model Mi5. Práve tento plagát môže znamenať aj dátum 25.

Pred niekoľkými dňami Xiaomi Lin Bin potvrdil, že spoločnosť Xiaomi v júli predstaví novú vlajkovú loď, takže je to skôr isté, že to bude model Mi Note 2. Aj keď všetko tomu nasvedčuje, nemôžeme si byť 100% istý, pretože spoločnosť Xiaomi sa o oficiálnom dátume predstavenia zatiaľ nevyjadrila.

Podľa neoficiálnych informácií zariadenie Mi Note 2 by malo obsahovať 12 megapixelovú duálnu kameru so 4000 mAh batériou. Medzi ďalšie zaujímavosti patrí force touch a rýchlo nabíjanie. Samozrejme aj snímač otlačkov prstov – ten by mal byť umiestnený na prednej strane zariadenia. Pri najvyššej verzií displej by mal byť bezrámčekový.

Zdroj: http://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše