Predalo sa viac ako 1.5 milióna smartfónov Xiaomi Max

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


xiaomi-mi-max-launch

Od oznámenia najväčšieho Mi zariadenia Xiaomi Max pred 2 mesiacmi spoločnosť doteraz predala vyše 1.5 milióna kusov tohto modelu. Je to po prvý krát v histórií, kedy smartfón s uhlopriečkou viac ako 6 palcov bol predaný za tak krátku dobu. Táto informácia bola dnes zverejnená na sociálnej sieti Weibo.

153225ce494ldh4fqellwh.png.thumb

1.5 milióna predaných zariadení Xiaomi Max sa predalo čisto len v Číne, ostatné krajiny ako napríklad India, kde sa už Xiaomi Max oficiálne predáva nie sú v predajnosti zahrnuté.

Xiaomi Max disponuje batériou o kapacite 4850mAh, čo z neho robí nie len smartfón spoločnosti Xiaomi, ktorý vydrží na jedno nabitie batérie najdlhšie, ale robí z neho smartfón, ktorý zo súčasných smartfónov aj iných značiek vydrží najdlhšie.

Spoločnosť Xiaomi model Max vydala z toho dôvodu, že s príchodom dotykových smartfónov užívatelia čoraz viac začali preferovať smartfóny s väčšou uhlopriečkou displeja. Smartfónov s uhlopriečkou 6 – 7 palcov je na trhu naozaj málo a práve tu je priestor pre model Xiaomi Max. Ten disponuje uhlopriečkou 6.44 palca. Je určený hlavne pre ľudí, ktorý nechcú zo sebou nosiť tablet, ale chcú zariadenie, ktoré má skutočne veľký displej.

Zdroj: http://54.243.194.135/thread-312603-1-1.html

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše