Produkcia Mi Band 2 sa zdvojnásobí, stále to neuspokojuje trh

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Xiaomi-Mi-Band-2

Pred pár týždňami spoločnosť Xiaomi pustila do predaja novú generáciu náramku Mi Band 2, ktorý obsahuje už aj displej.

Náramok sa mal pôvodne predávať skoršie, keďže boli problémy s výrobou, predaj sa posunul približne o mesiac. Podľa najnovších informácií napriek týmto opatreniam Mi Band 2 je stále veľmi ťažké získať. Vysoký dopyt po náramku spôsobuje, že náramok sa predáva za vyššiu cenu.

Pán Huang Wang, CEO spoločnosti HUAMI, ktorá má na starosti výrobu náramku Mi Band 2, potvrdil, že budúci mesiac sa výroba náramku Mi Band 2 zdvojnásobí, ale stále to nebude dostatočné pre uspokojenie trhu. Lei Jun, CEO Xiaomi potvrdil, že opakovane sa zvýšila produkcia náramku Mi Band 2, ale stále to neuspokojilo dopyt.

Oproti predchádzajúcemu modelu Mi Band 1S sa nová generácia náramku líši, že obsahuje displej, na ktorom je možné zobrazovať rôzne funkcie, či už srdečný tep, čas, stav batérie, spálené kalórie, krokomer. V aplikácií vo smartfóne bude možné ďalej nastavovať notifikácie pre hovory, sms, budík, pripomienky, notifikácie ďalších aplikácií. Náramok tiež monitoruje váš spánok a je vode-odolný.

Bohužiaľ meranie srdcového tepu nefunguje automaticky, ale manuálne. Existujú samozrejme aplikácie tretích strán, kde sa dá nastaviť automatické spustenie merania tepu, ale momentálne žiadna taká aplikácia zatiaľ Mi Band 2 nepodporuje.

Zdroj: http://www.gizmochina.com/2016/07/02/mi-band-2-increase-production-scarcity/

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše