Xiaomi Max: Kráľ výdrže

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


xiaomi-mi-max-launch

Viceprezident medzinárodného obchodu v spoločnosti Xiaomi Hugo Barra tento týždeň v Indii predstavil MIUI8 a model Xiaomi Max. Poďme sa pozrieť ako to je s výdržou batérie.

max

Xiaomi Max disponuje batériou o kapacite 4850mAh, čo z neho robí nie len smartfón spoločnosti Xiaomi, ktorý vydrží na jedno nabitie batérie najdlhšie, ale robí z neho smartfón, ktorý zo súčasných smartfónov aj iných značiek vydrží najdlhšie.

graf

Spoločnosť Xiaomi model Max vydala z toho dôvodu, že s príchodom dotykových smartfónov užívatelia čoraz viac začali preferovať smartfóny s väčšou uhlopriečkou displeja. Na grafe vidíme, že najviac užívateľov preferuje zariadenie s uhlopriečkou displeja 5 – 5.5 palca.

Smartfónov s uhlopriečkou 6 – 7 palcov je na trhu naozaj málo a práve tu je priestor pre model Xiaomi Max. Ten disponuje uhlopriečkou 6.44 palca. Je určený hlavne pre ľudí, ktorý nechcú zo sebou nosiť tablet, ale chcú zariadenie, ktoré má skutočne veľký displej.

pocket

Ako to je vlastne u modelu Xiaomi Max s nosením vo vačku? Podľa Hugových slóv spoločnosť Xiaomi samozrejme myslela aj na tento faktor, zariadenie samozrejme sa zmestí do vačku.

barra

stream

Na grafe vidíme štatistiku výdrže batérie pri prehrávaní Full HD videa. Xiaomi Max vydrží neuveriteľných 13 hodín a 45 minút čo je skutočne skvelá hodnota oproti konkurenčných smartfónom.

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše