Xiaomi ponúka lacnejší model Max s 2GB RAM + 16GB ROM od 161€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


barra

Spoločnosť Xiaomi model Max predstavila len vo variantách s 3GB a 4GB RAM. Tieto dve verzie pôvodne začali byť predávané. Minulý týždeň niekoľko predajcov, napríklad na Aliexpresse začalo predávať verziu so 16GB interým úložiskom a RAM s veľkosťou 2GB.

Táto verzia u predajcov priamo v Číne sa pohybuje na úrovni 161€, čo je skutočne atraktívna cena na zariadenie, ktoré má skutočne výbornú výdrž batérie. Čo si myslíte, kúpili by ste si toto zariadenie?

Jedným z predajcov na Aliexpresse, ktorý toto zaridenie ponúkaju aj v 16GB variante s 2GB RAM je napríklad: http://www.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Max-6-44-4850mAh-Big-Battery-4G-LTE-Cell-Phone-Snapdragon-650-Hexa-Core/32663369061.html?spm=2114.13010608.0.62.PLEAi1

Xiaomi Max disponuje batériou o kapacite 4850mAh, čo z neho robí nie len smartfón spoločnosti Xiaomi, ktorý vydrží na jedno nabitie batérie najdlhšie, ale robí z neho smartfón, ktorý zo súčasných smartfónov aj iných značiek vydrží najdlhšie.

Na grafe vidíme štatistiku výdrže batérie pri prehrávaní Full HD videa. Xiaomi Max vydrží neuveriteľných 13 hodín a 45 minút čo je skutočne skvelá hodnota oproti konkurenčných smartfónom.

stream

Smartfónov s uhlopriečkou 6 – 7 palcov je na trhu naozaj málo a práve tu je priestor pre model Xiaomi Max. Ten disponuje uhlopriečkou 6.44 palca. Je určený hlavne pre ľudí, ktorý nechcú zo sebou nosiť tablet, ale chcú zariadenie, ktoré má skutočne veľký displej.

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše