Tipy na nákup z Číny #1

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


tipy

Rozhodli sme sa pre Vás vytvoriť úplne novú rubriku, kde budeme pravidelne zaraďovať produkty z Číny, ktoré môžete v zahraničných e-shopoch kúpiť za veľmi nízke ceny. Tak poďme na to.

1. JAKEMY JM-8101

Screenshot_1

Za veľmi priaznivú cenu sme vybrali 32 dielny set skrutkovačov v jednom šikovnom balení. V tomto sete sa nachádza aj menšia pinzeta. Nadstavce sú vyrobené z vysoko kvalitnej ocele s vysokou tvrdosťou. Celý tento set je možné si objednať za sumu 5,26, kliknutím na tento odkaz.

2. Váha Xiaomi

Screenshot_2

Xiaomi váha je jedným z produktov, ktorý je možné objednať zo zahraničia za veľmi priaznivú cenu. Doterajším problémom bolo, že váha na svoju hmotnosť ktorú má, poštovne vždy vyšlo okolo 30€. Webová stránka Gearbest túto váhu odosiela za priaznivejšiu cenu.

Váha pôsobí veľmi kvalitným spracovaním a jej vrchná časť je pokrytá sklom. Spodná strana je z plastu. Váha je napájaná 4x AA batériami, predná časť obsahuje LED diódy, ktoré nie sú vidno, keď je váha automaticky vypnutá. Obrovskou výhodou tejto Xiaomi váhy oproti konkurencií je prepojiteľnosť s Mi Fit aplikáciou. Prečítajte si našu recenziu Xiaomi váhy: http://www.xiaomiphone.sk/2016/05/testovali-sme-sikovnu-vahu-xiaomi-spolu-s-naramkom-miband-1s

  • Rozmery: 300×300×28.2 mm
  • Rozsah váženia: 5 – 150 kg
  • Jednotky: kilogramy, libry

Cena váhy sa pohybuje na úrovni 34.82€, poštovné v sume 7.61€, váhu si môžete objednať kliknutím na tento odkaz.

3. Xiaomi pero

Screenshot_3

Pred pár týždňami spoločnosť Xiaomi predstavila pod svojou značkou Mijia svoje vlastné pero. To sme objavili na internete za najnižšiu cenu 4.51€, momentálne je skladom a môžete si ho objednať kliknutím na tento odkaz.

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše