Prečo Xiaomi Mi 5s neobsahuje neviditeľný snímač otlačkov?

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


screenshot_3Spoločnosť Xiaomi dnes oficiálne predstavila nové smartóny Mi 5S a Mi5S Plus. Model Mi 5S Plus snímač otlačkov prstov má umiestnený na zadnej strane, zatiaľ čo model Mi 5S disponuje novým, ultrazvukovým snímačom umiestneným na prednej strane smartfónu.

Tento snímač je vyrobený novým spôsobom, je to ultrazvukový snímač, ktorý je možné umiestniť pod sklo, plast, takže nie je potrebné hardvérové tlačítko. CEO Xiaomi Lei Jun sa vyjadril, prečo tento snímač má menšiu priehlbinku a prečo vlastne nie je v rovine nad celým spodným panelom. Vyjdaril sa, že spoločnosť sa pre toto riešenie rozhodla, aby užívatelia vedeli na ktorom mieste je snímač osadený, aby ho bolo možné jednoducho nájsť. Týmto riešením užívatelia jednoducho odomknú svoje zariadenia, akonáhle budú vedieť kde je snímač umiestnený.

fingerprint-scanner-mi-5s

Vývoj nového snímača trval roky a spoločnosť Xiaomi sa rozhodla, že nastal ten správny čas pre spotrebiteľov. Užívatelia sa nemusia obávať ak budú mať mokré, alebo špinavé prsty, pretože smartfón sa odomkne v zlomku sekundy po priložení prsta. Sklo, ktoré sa nachádza nad snímačom sa rovnako nachádza aj na prednej strane zariadenia.

Zdroj: http://www.gizmochina.com/2016/09/27/ultrasonic-fingerprint-scanner-xiaomi-mi-5s-visible/

Bezrámčekový Xiaomi Mi 5S oficiálne predstavený!

5.7 palcový Xiaomi Mi 5S Plus oficiálne predstavený!

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše