List od CEO Xiaomi Lei Juna: 1 milión predaných smartfónov behom 18 dní!

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


screenshot_4

Ahojte Xiaomi priatelia,

 

Včerajším dňom sme dosiahli neuveriteľný rekord v Indií v počte predaných viac ako 1 milión smartfónov behom 18 dní. V mene vedenia Xiaomi, by som chcel pogratulovať celému tímu MI India k tomuto vynikajúcemu výkonu.
Veľká vďaka patrí Manuovi a Hugovi za ich vinikajúce vedenie, všetkým MI India za ich obetavosť a taktiež obchodným tímom v Číne za ich podporu.

Som nesmierne hrdý na každého z vás! Tiež by som rád vyjadril svoju úprimnú vďačnosť všetkým našim partnerom v Indií, najmä Flipkart, Amazon a Snapdeal za podporu.
A veľmi dôležité, rád by som poďakoval každému indickému MI fanúšikovi, ktorý má rád Xiaomi, čo je našou hnacou silou nášho úspechu.
India je nesmierne dôležitým trhom v globalizačnej stratégií Xiaomi. Stala sa našim najväčším trhom mimo Číny.


V posledných rokoch sme boli svedkami niekoľkých zajimavých miľníkoch v Indií:
– August 2015 – premiéry prvého smartfónu sa zúčastnil minister Modi.
– Júl až august 2016 – Podľa IDC sme na prvom mieste v online predajnosti smartfónov v krajine.
– September 2016 – Podľa IDC sme sa stali tretím najväčším dodávateľom smartfónov v TOP 30 mestách Indie s podielom  8,4% na trhu.
– September 2016 – smartfón Redmi Note 3 sa stal najpredávanejším zariadením online predaja s viac ako 2.3 milióna predaných kusov behom 6 mesiacov.

 


Keď sme vstúpili do Indie, bola tam extrémne tvrdá konkurencia. Dosiahli sme takéhoto mimoriadneho nárastu v Indií vďaka inováciam a vysoko kvalitnými zariadeniami za neuveriteľné ceny. Ďalej máme úžasný tím v Indií. Budeme aj naďalej investovať do Indie a dodávať najlepšie produkty pre našich MI fanúšikov – rozširujeme našu ponuku, zabezpečíme vysokú kvalitu našich produktov, zlepšíme náš popredajový servis.

 

Jadrom spoločnosti Xiaomi je vytvoriť vysoko kvalitné produkty, nadväzovať priateľstvá s našimi užívateľmi, veľmi účinne to pôsobí na naše podnikanie. Tento model bol preukázaný v Číne. Domnievam sa, že tento model Xiaomi bude rezonovať po celom svete, počnúc Indie.

Som presvedčený, že s trvalým úsilím celej našej rodiny Xiaomi, budeme schopní zachytiť najväčší podiel na trhu v Indii počas 3-5 rokov! MI India, poďme vytvoriť spoločnú históriu.

Ďakujem!

 

Lei Jun
On 19 Oct., 2016

mi-note

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše