Spoločnosť Xiaomi predstavila cenovo dostupný varič ryže

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


xiaomi-cook

Spoločnosť Xiaomi pod svojou obchodnou značkou Mijia predstavila druhú verziu variča ryže. Tento varič ryže je o niečo lacnejší.

Xiaomi Mi IH Rice cooker prichádza v elegantnom bielom  prevedení s príťažlivým dizajnom. Vďaka interaktívnemu LED panelu používatelia budú mať prehľad o rôznych informáciach pri používaní. Oproti predchádzajúcej verzií je tu nový vnútorný kryt, vďaka ktorému lepšie varičom prúdi vzduch, čo má za následok lepšie chladenie.

xiaomi-cooker-2

Najzaujímavejšou vlastnosťou variča ryže je použitie IH elektromagnetického vykurovania, ktoré vzniká pomocou elekromagnetickej indukcie. To vytvára silný vykurovací výkon a výbornú tepelnú vodivosť, ako aj prenos tepla konvekciou, čo zaručuje, že pripravované jedlo sa uvarí v čo najkratšom čase a všetky časti sa rovnomerne uvaria. Po dovarení varič ryže taktiež dokáže teplo udržať.

Varič ryže môžete jednoducho nastavovať pomocou Mi Home aplikácie v smartfóne. V domácej Číne Xiaomi Mi IH Rice cooker vstúpi do predaja 11. novembra s cenou 58 dolárov.

varic

Zdroj: http://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše