Video z predstavenia Xiaomi Mix s anglickými titulkami

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


mix

Spoločnosť Xiaomi oficiálne smartfón Mix predstavila počas vlastnej konferencie v čínskom jazyku. Na oficiálny youtube kanál spoločnosť Xiaomi pridala toto video, ktoré tiež obsahuje anglické titulky.

Okrem toho menšiu prezentáciu v deň predstavenia mal aj Hugo Barra, ktorý smartfón Mi Mix a Note 2 predstavil v anglickom jazyku.

Xiaomi Mix prichádza so 6.4 palcovým displejom, ktorý pokrýva až 91.1% prednej časti. Rozmery smartfónu nemajú ďaleko od iPhone 7 Plus, čiže aj napriek tomu, že smartón má väčší displej šírka v skutočnosti je takmer totožná ako 5.5 palcový smartón od Apple. Predný fotoaparát je o 50% menší oproti klasickým predným fotoaparátom. Procesorom smartfónu je Snapdragon 821 taktovaný na 2.3GHz 6GB RAM +128GB interné úložisko, alebo 6GB RAM + 256GB interné úložisko.

Ďalej tu nájdeme batériu s kapacitou 4400mAh. Zadný fotoaparát smartfón má 16 megapixelový. Predný fotoaparát 5 megapixelový. Snímač otlačkov prstov sa nachádza na zadnej strane. Pri drahšej verzií šošovka fotoaparátu a snímač otlačkov má zlaté orámovanie.

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše