Toto môžeme očakávať od novej vlajkovej lode Xiaomi Mi6

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


b2421c199056493c92d7b6649a324310

Spoločnosť Xiaomi už o pár týždňov predstaví novú tohtoročnú vlajkovú loď Mi6. Čo môžeme očakávať od nového smartfónu?

Veľkolepé predstavenie nového smartfónu spoločnosti Xiaomi nemá zatiaľ oficiálny dátum. Špekulovalo sa, že spoločnosť by nový smartfón mohla predstaviť 14. februára, ale skôr si myslíme, že smartfón bude predstavený v termíne predstavenia minuloročnej vlajkovej lode modelu Mi5. To vychádza na mesiac marec.

sd

Procesorom nového smartfónu Xiaomi Mi6 bude Snapdragon 835. Spoločnosť Qualcomm tento procesor oficiálne predstavila tento rok a bude pohánať najvýkonnejšie vlajkové lode mobilného priemyslu. Nový procesor Snapdragon 835 má menší čip oproti predchádzajúcemu modelu Snapdragon 821. V testoch je až o 25% výkonnejší, obsahuje 4 2.45Ghz jadrá, 2MB vyrovnávaciu pamäť. Novým grafickým adaptérom procesora je Adreno 540GPU, ktorý je o 25% výkonnejší.

Ďalej spoločnosť Xiaomi do nového smartfónu integruje výkonnejšiu batériu, ktorá bude dostahovať o 25% vyššiu kapacitu. Kapacita batérie bude na úrovni 4,000 mAh. Snímač otlačkov prstov bude ultrazuvkový, ktorý nájdeme v smartfóne Xiaomi Mi5S. Nový smartfón Mi6 príde v dvoch variantách. So zahnutým displejom a bez zahnutého displeja. Displej verzie zahnutého smartfónu by mal byť až po okraj, verzia bez zahnutého displeja by mala mať po bokoch rámčeky. Štandardná RAM v smartfóne by mala byť na úrovni 4GB a 128GB interné úložisko. Vyššia PRO verzia by mala mať 6GB RAM a 256GB interné úložisko. Práve táto vyššia verzia PRO by mala byť práve verzia so zahnutým displejom.

Nakoniec smartfón by mal mať kvalitný audio systém Dolby Digital vďaka čomu by smartfón mal lepší zvuk a lepšiu úsporu pamäte.

Zdroj: http://www.gizchina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše