Xiaomi 3S Tv box s našim kupónom lacnejší, takto nainštalujete en/sk lokalizáciu

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

mibox

Xiaomi televízny box je čím ďalej tým viac populárny a preto sme si v spolupráci so zahraničným e-shopom pripravili kupón pre zľavu tohto modelu.

Xiaomi Tv Box 3S dokáže prehrávať 4K videá, box obsahuje RAM s kapacitou 2GB, interné úložisko s kapacitou 8GB. Operačným systémom je Android TV 6.0.

Jeho cena sa pohybuje na úrovni 61.24. Vďaka kupónu s názvom: xiaomiphone9 jeho cena klesne na hodnotu: 54.93. Box je odosielaný z Číny, takže pri doručení budete musieť zaplatiť 20% DPH.

Prejsť do e-shopu s produktom Xiaomi Mi 3S TV Box v cene 54.93€ vďaka kupónu: xiaomiphone9

Inštalácia ďalších jazykov vrátane angličtiny a slovenčiny:

V nasledujúcom videu sú presne kroky, ako treba postupovať.

  1. V prvom rade je potrebné stiahnúť inštalačný súbor jazykov. Súbor funguje so všetkými verziami Xiaomi tv. Je to inštalačný súbor startSettings.apk a stiahnete ho z adresy: https://mega.nz/#!LAligBZB!quNzvVs73QRPdDQiZ2VFqFgJp7TxW6ojs2X7YfD6r8Y
  2. Súbor si uložíte na USB kľúč, ktorý pripojíte k Xiaomi tv, zobrazí sa vám nové úložisko a súbor nainštalujete.

Ešte do Miboxu odporúčam nainštalovať aplikáciu Aptoide.apk, ktorú stiahnete na: http://aptoide.en.uptodown.com/android/download  je to niečo podobné ako Google Play, odkiaľ stiahnete mnoho aplikácií napríklad: KODI, Youtube. Aplikáciu Aptoide nainštalujete rovnako do MiBoxu ako v prvom prípade z USB kľúča.

tvbox

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše