Konečne: Spoločnosť Xiaomi predstavila sieťový adaptér cez elektrický obvod s cenou 45.63€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Spoločnosť Xiaomi prichádza na trh s veľmi užitočným produktom, odteraz môžete mať rýchlu Wifi v každej miestnosti!

Je ním sieťová karta, ktorá funguje cez elektrický obvod. Nový Xiaomi WiFi HomePlug dokáže cez sieť LAN v tomto prípade cez elektrický obvod v dome a Wifi prenášať rýchlosť približne 300Mbps. Zariadenie je kompatibilné s routrami aj ostatných značiek, nie len Xiaomi. Zariadenie funguje takým spôsobom, že ho zapojíte do elektrického obvodu a sieťový kábel zo zariadenia pripojíte k modemu od internetu.

V ďalšej miestnosti pripojíte ďalší adaptérik s Wifi modulom, tým pádom cez elektrický obvod internet je prenášaný do modulu Xiaomi s Wifi anténkou. Tento Wifi adaptér tiež obsahuje aj 1x LAN port čiže LAN káblik môžete kľudne pripojiť do notebooku, tým pádom zariadenie budete mať vo svojej sieti. Wifi tohto adaptéra je s protokolom 802.11n. V celom areáli byt / domu môžete mať až 7 prídavných Wifi modulov. Udávaný dosah cez elektrický obvod 200 metrov.

Prejsť do e-shopu s produktom Xiaomi Wifi Home Plug v cene 45.63€

Pri výbere poštovného typu Netherlands Registred v sume 0.43€ nebudete platiť ďalšie poplatky pri doručení

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše