Tak to už áno! 44% zľava pre nové Xiaomi Mijia tenisky práve teraz!

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Ak plánujete kúpu Xiaomi Mijia tenisiek, teraz je ten správny čas. Momentálne je cena na najnižšej úrovni a postupne sa bude zvyšovať.

Spoločnosť Xiaomi pod značkou Mijia začiatkom apríla predstavila nové tenisky. Tenisky obsahujú čip Intel, tenisky vyrába spoločnosť Shanghai Runmi Technology. Na teniských sa nachádza aj logo Mijia, čo sú vlastne produkty spoločnosti Xiaomi. Čip je vyrábaný spoločnosťou Huami, ktorá vyrába náramky Mi Band, alebo hodinky Xiaomi Amazfit.

Nové tenisky v zahraničných webových e-shopoch sa pohybujú v cene  75.00€90.00€. Jeden zo zahraničných overených e-shopov výrazne ponúka nové tenisky lacnejšie v predpredaji. Ich cena sa pohybuje na skvelej úrovni 45.04€. Cena sa ale postupne bude zvyšovať. Treba počítať s platbou 20% DPH pri doručení, kedy sa cena tenisiek navýši približne o stále prijateľných 9€.

Kliknutím SEM Prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi Mijia tenisky v cene 48.85€

 

Zdroj: http://www.xiaomitoday.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše