Poznáme termín príchodu nového systému MIUI9!

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


MIUI-9

V súčasnej dobe mnoho majiteľov smartfónov Xiaomi očakáva, kedy spoločnosť sprístupní konečne novú verziu operačnej nadstavby MIUI9, ktorá bude nástupcom aktuálnej nadstavby MIUI8.

Aktuálny systém MIUI8 bol predstavený pred rokom a tak už je čas aktualizovať naše smartfóny o nový vzhľad a nové funkcie. Okrem toho nová verzia prinesie lepšiu optimalizáciu, stabilitu a tiež bude obsahovať nové funkcie. Mala by to byť funkcia ako napríklad rozdelenie obrazovky pre dve aplikácie – mimochodom pred 2 dňami CEO Xiaomi Lei Jun túto funkciu ukázal na novom modeli Xiaomi Max 2, čiže v tomto smartfóne nová funkcia bude, ale nevieme, či pod systémom MIUI8 alebo až na novom MIUI9. Ďalšia funkcia bude tiež podobná a to umiestnenie obrazovky aplikácie ako widget na plochu, kde sú ostatné ikonky. O ďalších novinkách v systéme zatiaľ nemáme informácie.

Dnes na svojej oficiálnej Weibo stránke vývojársky tým MIUI zverjenil informácie, kedy konečne vyjde nový systém MIUI9.

Podľa informácií prvé betaverzie, ktoré si môžu stiahnuť užívatelia prídu už začiatkom júla. Oficiálnu podpora na smartfónoch pre všetkých užívateľov môžeme očakávať 16. augusta. Bližšie informácie zatiaľ neboli zverejnené. V nasledujúcich týždňoch postupne môžeme očakávať informácie o nových funkciách, ktoré bude nový systém obsahovať.

Zdroj: http://www.xiaomitoday.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše