Spoločnosť Xiaomi pod značkou Mijia predstavila detský Qicycle

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Tak ako sme vás včera informovali, spoločnosť Xiaomi dnes oficiálne predstavila nový produkt pod značkou Mijia.

Novým produktom je detský bicykel, ktorý vyrába spoločnosť (Xiamen) Technology Co., rovnaká spoločnosť, ktorá v minulom roku predstavila elektrický Xiaomi Qicycle bicykel.

Táto verzia je špeciálne vyvinutá pre deti s dizajnom, ktorý je vhodný pre deti vďaka zvýšenej bezpečnosti. Detský bicykel Xiaomi Qicycle používa ergonometrický dizajn a je bez ostrých hrán, ktoré by mohli deti ľahko zraniť. Sedadlo je tiež veľmi mäkké a telo je pokryté ochranným poťahom vyrobeným z peny. Ručná tyč je navrhnutá s protisklzovou vlastnosťou, ktorá uľahčuje brzdenie.


Detský bicykel Qicycle je v dvoch verziách, jeden je bez pedálov a druhý s pedálmi. Jeden bez pedálov je pomôcť dieťaťu počas vývinu, aby sa naučil samostatne bicyklovať. Keď dieťa dosiahne vyšší vek, môžu byť nainštalované pedále. Pedále sú preto odnímateľné. Aj reťaz je dobre chránená, aby neprichádzala do kontaktu s časťou tela dieťaťa.

Xiaomi Qicycle je v súčasnosti k dispozícii prostredníctvom čínskej crowdfunding kampane približne 87 dolárov. V predaji pre ďalších distribútorov by mal byť od od 9. júna.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše