Ulefone: prichádza nová vlajková loď Ulefone Gemini Pro

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Spoločnosť Ulefone už o pár dní, presnejšie 31. mája predstaví svoju novú vlajkovú loď, smartfón Ulefone Gemini Pro. Spoločnosť príliš netají informácie o pripravovaných modeloch a už teraz môžme vidieť reálnu podobu nového smartfónu a aj špecifikácie.

Ulefone Gemini Pro prichádza s 5.5 palcovým displejom s rozlíšením Full HD, procesorom Mediatek MTK6797 taktovanom na 2.6GHz, RAM s kapacitou 4GB, 64GB interným úložiskom. Zadný fotoaparát smartfónu je duálny, oba 13 megapixelové, predný fotoaparát je 8 megapixelový.

Snímač otlačkov je umiestnený v domovskom tlačítku na prednej strane smartfónu. Smartfón obsahuje batériu s kapcitou 3680mAh, interné úložisko je možné rozšíriť pomocou Micro SD kariet. Samozrejmosťou je dual sim, smartfón beží na operačnom systéme Android 7.1. Na nabíjanie slúži USB konektor typu C.

Smartfón vstúpil do predpredaja v matnom čiernom a červenom prevedení. Cena sa pohybuje na úrovni 273.85€. Pri výbere poštovného typu Netherlands Registred poplatky pri doručení neplatíte.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Ulefone Gemini Pro

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše