Neznámy Xiaomi Chiron sa objavil v databáze metra, získa NFC

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Pripravovaný model Xiaomi Mix 2 má utajené označenie pod názvom Chiron. Práve tento model sa objavil v databáze pekingského metra.

Jedno z najrušnejších miest na svete využíva bezhotovostné platby prostredníctvom NFC platieb. Stanice metra v Pekingu riadia dve spoločnosti, z ktorých jedna je štátom vlastnená (Peking Mass Transit Railway Operation Corp), zatiaľ čo druhá je súkromná spoločnosť Peking MTR Corp. Práve únik z jedenej spoločnosti odhalil zoznam modelov smartfónov, ktoré podporujú bezhotovostnú platbu prostredníctvom NFC technológie. Tento nový únik jasne potvrdzuje, že nový model Xiaomi Mix 2 získa NFC čip.

Nový model Xiaomi Mix 2 bude oficiálne predstavený 12. septembra. Očakáva sa, že Xiaomi Mix 2 príde vo variante so 6GB RAM + 128GB interným úložiskom. Taktiež bude ďalšia varianta s 8GB RAM a 256GB interným úložiskom. Cena nového modelu vo variante so 6GB RAM a 128GB interým úložiskom by sa mala pohybovať na úrovni 599 dolárov. Cena varianty s 8GB RAM a 256GB interným úložiskom by sa mala pohybovať na úrovni 749 dolárov.

Nový model na rozdiel od prvej generácie modelu Mix, ktorý obsahoval 6.4 palcový displej, získa 6 palcový displej. Nebude chýbať procesor Snapdargon 835, Na zadnej strane smartfón získa fotoaparát 12 megapixelový so snímačom Sony IMX386.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše