Panasonic má nové smartfóny Eluga A3 a Eluga A3 Pro

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Panasonic prichádza na trh s novými modelmi smartfónov. Poďme sa pozrieť na bližšie špecifikácie.

Panasonic Eluga A3 prichádza s 5.2 palcovým displejom s rozlíšením HD. Procesorom smartfónu je Mediatek MT6737, taktovaný na frekvenciu 1.25GHz. Smartfón obsahuje RAM o kapacite 3GB, interné úložisko s kapacitou 16GB, ktoré je možné rozšíriť prostredníctvom Micro SD kariet. Smartfón obsahuje hlavný fotoaparát 13 megapixelový, predný fotoaparát obsahuje 8 megapixelový. Skvelá je kapacita batérie na úrovni 4000mAh. Taktiež smartfón obsahuje slot na dual sim.

Panasonic Eluga A3 Pro prichádza s 5.2 palcovým displejom s rozlíšením HD. Procesorom smartfónu je Mediatek MT6753, taktovaný na frekvenciu 1.3GHz. Smartfón obsahuje RAM o kapacite 3GB, interné úložisko s kapacitou 32GB, ktoré je možné rozšíriť prostredníctvom Micro SD kariet. Smartfón obsahuje hlavný fotoaparát 13 megapixelový, predný fotoaparát obsahuje 8 megapixelový. Skvelá je kapacita batérie na úrovni 4000mAh. Taktiež smartfón obsahuje slot na dual sim.

Cena modelu Panasonic Eluga A3 sa bude pohybovať na úrovni 176 dolárov, zatiaľ čo cena modelu Panasonic Eluga A3 Pro sa bude pohybovať na úrovni 199 dolárov. Nové smartfóny do predaja vstúpia na indickom trhu v septembri.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše