Spoločnosť Xiaomi predstavila nový projektor iNovel Me2

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Xiaomi prostredníctvom crowdfundingovej kampane, čiže predbežným záujmom spotrebiteľov o kúpu produktu, predstavila pod podznačkou Mijia nový projektor.

Jeho názov je iNovel Me2 a obsahuje niekoľko zaujímavých funkcií. Je ho dokonca možné rozdeliť na dve časti. Jedna časť je hlavná projekčná jednotka, ďalšia časť je Hifi reproduktor. Tento reproduktor umožňuje spárovanie s ďalšími zariadeniami prostredníctvom bluetooth technológie. Nový projektor iNovel Me2 dokáže zobrazovať prenos od 40 až po 300 palcovú projekciu s rozlíšením Full HD.

Projektor dokonca po zapnutí automaticky sa zaostrí, čiže nie je potrebné manuálne nastavenie zaostrovania. Žiarovku projektoru vyrába spoločnosť OSRAM, ktorá má jas na úrovni 1000 lumenov. Jej životnosť je až 30 000 hodín. Ak by sa projektor používal približne 4 hodiny denne, žiarovka by vydržala až 20 rokov. Projektor obsahuje procesor Amlogic T986 a grafickým adaptérom Mali T630. Obsahuje RAM o veľkosti 2GB, taktiež 16GB interné úložisko. Taktiež nechýba multimediálne centrum spoločnosti Xiaomi.

Nový projektor bez problémov zvláda prehrávať 4K videá pri rýchlosti 60fps. Na pripojenie slúžia porty ako USB 3.0, USB 2.0, HDMI port. Taktiež obsahuje audio port pre pripojenie k externému reproduktoru. Cena nového projektora sa bude pohybovať na úrovni 745 dolárov. Taktiež balenie obsahuje tašku. Do predaja vstupuje 23. septembra.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše