Xiaomi pracuje na smartfóne Mi5X so systémom Android One

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Xiaomi začína spolupracovať so spoločnosťou Google na novom smartfóne, ktorého operačný systém bude Android One.

Systém Android One je odľahčená, základná verzia systému Android. Tento operačný systém obsahujú smartfóny v nízkych cenových kategóriach určené pre ľudí, ktorí si nemôžu dovoliť drahší smartfón. Na obrázku nižšie môžeme vidieť únik, na ktorom je informácia ohľadom modelu Xiaomi Mi5X, ktorý získa práve operačný systém navrhnutý spoločnosťou Google.

Parametrami smartfón by mohol zostať na rovnakej úrovni, 5.5 palcový displej s rozlíšením Full HD, taktiež duálny fotoaparát. Tento model sa pravdepodobne v Číne nebude predávať, keďže služby Google sú v krajine blokované. Skôr by nový model mohol byť určený pre Indiu. Skvelou správou je, že nový model bude dostávať pravidelné aktualizácie spoločnosťou Google.

Je celkom prekvapujúce, že spoločnosť Xiaomi príde na trh s touto verziou smartfónu. Spoločnosť Xiaomi investovala veľa času a úsilia pri vývoji svojej operačnej nadstavby MIUI.

Zdroj: https://www.androidheadlines.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše