Exkluzívny kupón: Xiaomi Mijia kamerka za 24.41€ z pôvodných 32.58€, bez poplatkov navyše!

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

dome

Spoločnosť Xiaomi koncom júla predstavila 360° kameru do domácnosti. V spolupráci so zahraničným e-shopom ponúkame kupón na zľavu tohto produktu.

Kamera je vhodná pre monitorovanie domácnosti, kedy dokáže vytvárať 360° videá a tiež je možné vzdialeným pripojením otáčať touto kamerou v závislosti od bodu, na ktorý chcete kameru nasmerovať. Kamera tiež obsahuje slot na Micro SD karty, kde sa monitorovanie objektu v prípade potreby bude ukladať. Všetko nastavíte vďaka aplikácií YI Home App.

V prípade pohybu v danej miestnosti automaticky kamera nahráva 10 sekúnd záznamu, tiež vám príde notifikácia o pohybe a podobne.

Aktuálna cena kamerky sa pohybuje na úrovni 32.58€. Po použití nášho kupónu: MIPAN pri objednávke, cena klesne na sumu 24.41€. Pri výbere poštovného typu EU Express neplatíte ďalšie poplatky pri doručení.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi Mijia kamerka do domácnosti

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše