Kupón: Xiaomi Mijia kamerka do auta za 34.34€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Spoločnosť Xiaomi pod značkou Mijia nedávno predstavila novú kameru do auta, ktorú teraz máte možnosť kúpiť v zníženej cene vďaka nášmu kupónu.

Nová Xiaomi mijia Car DVR Camera obsahuje 2.7 palcový displej, fotoaparát má čip SONY IMX322, kamera dokáže nahrávať videá vo formáte Full HD. Kamerka má vstup pre Micro SD karty do kapacity 32GB, podporuje premazávanie videa, taktiež automatické zapnutie a vypnutie pri štartovaní vozidla. Ku kamerke je dodávaný aj držiak.

Kamerka v predaji sa nachádza v sume 38.53€,  vďaka kupónu s názvom: XMJAB predajná cena kamery klesne na hodnotu: 34.34€. Možný je výber poštovného typu EU Express v sume 8.66€ kedy ďalšie poplatky pri doručení neplatíte. Prípadne poštovné Netherlands Registred, ktoré je zadarmo, vtedy je menšia šanca zadržania balíka. Kamerka obsahuje čínsky jazyk, veľký problém to byť nemusí, keďže na stránke produktu sú všetky funkcie kamerky preložené do angličtiny.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi Mijia kamerka do auta

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše