Nokia 8 získa variantu so 6GB RAM a 128GB úložiskom

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť HMD Global, ktorá vlastní značku Nokia, oficiálne potvrdila, že smartfón Nokia 8 získa variantu so 6GB RAM a 128GB interným úložiskom. Varianta sa objaví v Európe najskôr v Nemecku presnejšie 20. októbra.

Bude dostupná v modrom farebnom prevedení v cene približne 669€, čo je o 90€ viac oproti verzií so 4GB RAM a 64GB interným úložiskom.

Nokia 8 prichádza s 5.3 palcovým displejom s rozlíšením až 2560 x 1440 pixelov. Nový model obsahuje najvýkonnejší mobilný procesor na trhu, Snapdragon 835. Smartfón prichádza vo variante so 4GB RAM a 64GB interným úložiskom, ktoré je možné rozšíriť pomocou Micro SD kariet až do kapacity 256GB. Model obsahuje batériu s kapacitou 3090mAh. Smartfón má certifikáciu IP54, odolný proti šplechnutiu vodou, ale vodotesný nie je.

Na zadnej strane nájdeme duálny fotoaparát 13 megapixelový, predný fotoaparát smartfón obsahuje 13 megapixelový. Na nabíjanie slúži USB konektor typu C. Nový model beží na operačnom systéme Android 7.1.1. Snímač otlačkov prstov sa nachádza na prednej strane smartfónu v domovskom tlačítku.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše