Honor pozýva na predstavenie bezrámčekového smartfónu 5. decembra

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Honor oficiálne zverejnila upútavku na predstavenie nového modelu smartfónu.

Spoločnosť nový model predstaví 5. decembra v Londýne.  Na pozvánke môžeme vidieť dizajn pripravovaného smarfónu, že príde s tenkými rámčekmi na bočných stranách, horné a dolné lišty na prednej strane tiež budú čo najviac minimalizované. Doteraz žiadne bližšie informácie sa neobjavili, že spoločnosť Honor plánuje predstaviť podobný model. Tentokrát spoločnosť veľmi skoro zverejnila pozvánku na nový model, v najbližších týždňoch môžeme očakávať viac nových informácií.

Spoločnosť Honor najnovší smartfón oficiálne predstavila včera. Nový model Honor 7X prichádza s 5.93 palcovým displejom s rozlíšením Full HD+ 2160 x 1080 pixelov, s pomerom 18:9, sklo displeja má mierne 2.5 stupňové zahnutie. Smartfón získava procesor Kirin 659, nechýba RAM s kapacitou 4GB, interné úložiska na úrovni 32GB / 64GB / 128GB, s možnosťou rozšírenia úložiska prostredníctvom Micro SD kariet. Smartfón obsahuje duálny fotoaparát 16 a 2 megapixelový. Predný fotoaparát smartfón získava 8 megpaixelový. Kapacita batérie smartfónu dosahuje úroveň 3340 mAh.

Nový smartfón do predaja v Číne vstupuje dnes. Cena nového modelu sa bude pohybovať na úrovni 200 dolárov za 32GB model, 260 dolárov za 64GB model, 305 dolárov za 128GB model.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše