Huawei pracuje na skladateľnom smartfóne

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Už je to niekoľko dní, čo spoločnosť Huawei predstavila vlajkový model Huawei Mate 10.

Nové informácie odhaľujú, že spoločnosť plánuje v budúcom roku predstaviť svoj prvý skladateľný smartfón. CEO spoločnosti Huawei Richard Yu potvrdil, že spoločnosť už má skladateľný smartfón, ktorý obsahuje dva displeje, ale je potrebné zlepšiť dizajn a celkovú flexibilitu obrazovky. Zatiaľ bližšie informácie neboli zverejnené.

Taktiež na skladateľnom smartfóne pracuje aj spoločnosť Samsung. Skaldateľný smartfón spoločnosti Samsung nedávno prešiel certifikáciou pre používanie bluetooth technológie, taktiež prešiel národnou rádiovou certifikáciou v Južnej Kórei. Nedávne informácie odhalili, že tento model príde na začiatok v limitovanom množstve na úrovni 10 000 kusov.

Samozrejme s týmto obmedzeným počtom nebude v predaji celosvetovo, ale pravdepodobne na začiatok v domovskej krajine Južná Kórea. Napríklad v roku 2014 smartfón Samsung Galaxy Note Edge so zahnutým displejom tiež sa najskôr začal predávať na domácom trhu. Spoločnosť Samsung nedávno potvrdila, že ak dokáže prekonať technické problémy pri vývoji daného modelu, na trh by mohol prísť už v budúcom roku.

Podľa spoločnosti Forbes môže spoločnosť Samsung predstaviť skladací telefón Galaxy X už na výstave spotrebnej elektroniky CES, ktorá sa bude konať v dňoch 9. januára až 12. januára 2018.  Budúci rok MWC 2018 sa bude konať od 26. februára do 1. marca. Preto sa očakáva, že juhokórejská spoločnosť bude debutovať smartfónmi Galaxy S9 a Galaxy S9 Plus. Možné je, že model Galaxy X sa môže objaviť popri spomínaných modeloch.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše