Xiaomi Band 3 bude vyrobený z nehrdzavejúcej ocele

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Mnohí z nás netrpezlivo čakajú na novú generáciu obľúbeného náramku Xiaomi Band.

Od nového generácie náramku Mi Band sa očakáva, že získa podobný dizajn ako pred pár týždňami predstavený náramok Amazfit, ktorý môžeme vidieť na obrázku nižšie.  Displej náramku Mi Band 3 má byť vyrábaný technológiou OLED, ktorý bude zobrazovať bežné funkcie ako čas, dátum, spálené kalórie, prejdenú vzdialenosť, tep.

Nepochybne súčasťou generácie náramkov Xiaomi Band je nízka cena. Xiaomi Band 3 podľa informácií má získať batériu s kapacitou 85 mAh, ktorá zaručí skvelú výdrž náramku na úrovni približne 30 dní. Taktiež sa počíta s integráciou NFC snímača pre bezkontaktnú podporu platieb. Náramok má získať aj certifikáciu vodotestnosti až do hĺbky 50m. Telo náramku Xiaomi Band, oproti prechádzajúcim verziám má byť vyrobené z nehrdzavejúcej ocele, tým sa jeho hmotnosť mierne zvýši.

Spoločnosť Xiaomi všetko prísne drží v tajnosti a žiadne oficiálne informácie o novej generácií zatiaľ neboli zverejnené. Predsa len náramky Xiaomi Band sú najpredávanšími náramkami na svete. Xiaomi Band 2 bol predstavený minulý rok v júni a už je skutočne najvyšší čas pre ďalšiu generáciu.

Zdroj: https://www.xiaomitoday.it

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše