Xiaomi Mi6 príde v novej variante!

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Nové informácie odhaľujú, že smartfón Xiaomi Mi6 získa novú variantu.

Šesť mesiacov po predstavení modelu Xiaomi Mi6 spoločnosť plánuje prísť s lacnejšou variantou tohto modelu. Čínskym certifikačným úradom TENAA, ktorý je potrebný pre spustenie predaja nových smartfónov prešla varianta modelu Xiaomi Mi6 so 4GB RAM. Aktuálny model smartfónu Mi6 obsahuje 6GB RAM.

Ostatné parametre zostávajú nezmenené.

Xiaomi Mi6 prichádza s 5.15 palcovým displejom s rozlíšením Full HD. Smartfón obsahuje procesor Snapdragon 835. Telo smartónu Xiaomi Mi6 je krásne zahnuté na predej aj zadnej strane. Na zadnej strane je to tzv. 4D zahnutie, kedy je smartfón zahnutý aj na bočných aj na vrchnej a spodnej časti. Oproti predchádzajúcemu modelu batéria u nového Xiaomi Mi6 bola zvýšená na kapacitu 3 350mAh, tiež podporuje Quick Charge 3.0.

Audio jack v smartfóne chýba, vďaka tomu je smartfón vode-odolný. Smartfón získal duálny fotoaparát, každý 12 megapixelový, s optickou stabilizáciou. Predný fotoaparát 8 megapixelový. Smartfón prichádza v 5 farebných prevedeniach: biela, čierna, modrá, špeciálna strieborná edícia, keramika. V základnej edícií nechýba 6GB RAM a 64GB interné úložisko.

Zdroj: https://www.xiaomitoday.it

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše