Xiaomi Mi6 v krásnej modrej za 379.29€, darčekový poukaz zadarmo

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Xiaomi Mi6 prichádza s 5.15 palcovým displejom s rozlíšením Full HD. Smartfón obsahuje procesor Snapdragon 835. V AnTuTu smartfón Mi6 dosahuje skóre 184.292 vďaka čomu je najvýkonnejším smartfónom súčasnosti. Telo smartónu Xiaomi Mi6 je krásne zahnuté na predej aj zadnej strane. Na zadnej strane je to tzv. 4D zahnutie, kedy je smartfón zahnutý aj na bočných aj na vrchnej a spodnej časti. Oproti predchádzajúcemu modelu batéria u nového Xiaomi Mi6 bola zvýšená na kapacitu 3 350mAh, tiež podporuje Quick Charge 3.0.

Audio jack v smartfóne chýba, ale súčasťou balenia je adaptér, z USB C na audio konektor, smartfón vďaka odstráneniu jacku je vode-odolný – odolný voči striekajúcej vode, nie odolný voči ponoreniu do vody. V balení tiež sa nachádza kryt. Smartfón získal duálny fotoaparát, každý 12 megapixelový, s optickou stabilizáciou. Predný fotoaparát 8 megapixelový. Smartfón prichádza v 5 farebných prevedeniach: biela, čierna, modrá, špeciálna strieborná edícia, keramika. V základnej edícií nechýba 6GB RAM a 64GB interné úložisko. Vyššia varianta ponúka 128GB interné úložisko.

Modrá farebná verzia obsahuje 128GB interné úložisko a 6GB RAM. Smartfón momentálne sa predáva v cene na úrovni 396.30€. S kupónom: mi6lanse cena klesne na hodnotu: 379.29€. Pri výbere poštovného typu: EU Express v sume 8.34€ ďalšie poplatky pri doručení neplatíte.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu so smartfónom Xiaomi Mi6 v modrom farebnom prevedení

Návod: aplikovanie poštovného typu: EU Express

Návod: ako použiť zľavové kupóny v e-shope

Taktiež ponúkame aj 8 dolárový poukaz na ďalší nákup po objednávke smartfónu.

V spolupráci so zahraničným e-shopom Gearbest sme si pre čitateľov pripravili menší darček. Je ním 8 dolárový poukaz po objednávke hociktorého Xiaomi smartfónu z webového e-shopu Gearbest.

Potrebné je:

  1. Objednať si Xiaomi smartfón z webovej stránky Gearbest
  2. Následne na náš e-mail admin@xiaomiphone.sk nám zaslať číslo objednávky a vašu e-mailovú adresu registrovanú v e-shope Gearbest, pod ktorou nakupujete.
  3. Do 48 hodín Vám na účet Gearbest bude pripísaná čiastka 8 dolárov na nákup – pri momentálnom kurze to vychádza približne 6.77.

Po pripísaní na účet ak budete objednávať ďalší tovar, pod kolonku platby sa vám zobrazí možnosť GB Gift Card, kde vyberiete daný poukaz a použijete ho.

Poukaz môže byť použitý na kúpu hocijakého tovaru. Poukaz funguje spôsobom, že do hodnoty 8 dolárov, čiže 6.77, môže byť maximálna konečná suma objednávky. Čiže v objednávke môže byť viac produktov, ale len do konečnej výslednej sumy 8 dolárov. Napríklad produkty z kategórie: https://www.gearbest.com/zone-deals.html

Ponuka platí pre objednávky od 15. októbra 08:30 hod. , do 31. októbra 2017.

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše