Prvý notebook s procesorom Snapdragon 835 oficiálne: výdrž až 22 hodín!

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


V októbri spoločnosti Microsoft a Qualcomm uzavreli nové partnerstvo, vďaka ktorému spoločnosť Microsoft bude môcť používať operačný systém Windows 10 na procesoroch spoločnosti Qualcomm, na najvýkonnejšom mobilnom procesore Snapdragon 835.

Doteraz žiadny počítač na tomto procesore nevyšiel. Predpokladalo sa, že nové notebooky s procesorom Snapdragon 835 by sme sa mali prísť na trh 4 kvartáli tohto roku.

SpoločnosŤ ASUS oficiálne predstavila prvý notebook ASUS NovaGo, ktorý obsahuje 1 Gbit LTE modem a procesor Snapdragon 835. Nový notebook je hybridný, čiže slúži aj ako tablet. Váži približne 1.39kg. Displej notebooku je 13.3 palcový s rozlíšením Full HD, dotykový.

Notebook prichádza v 2 verziách: so 4GB RAM a 64GB interným úložiskom, s 8GB RAM  a 256GB interným úložiskom. Notebook obsahuje dva porty USB 3.0, HDMI port, 3.5mm audio jack. Dotykový plocha taktiež obsahuje snímač otlačkov prstov.

Vďaka úspornému procesoru Snapdragon 835 výdrž notebooku na jedno nabitie je na úrovni až 22 hodín.

Cena varianty so 4GB RAM sa bude pohybovať v cene 599 dolárov. Vyššia varianta s 8GB RAM sa bude pohybovať na úrovni 799 dolárov. Notebook bude dostupný v krajinách: Čína, Taliansko, Veľká Británia, Francúzsko, Nemecko, Taiwan, USA.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše