Xiaomi Mi7 príde v 2 verziách: získa 5.6 palcový a 6.01 palcový displej

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Xiaomi už v prvých mesiacoch roku 2018 príde na trh s vlajkovým modelom Xiaomi Mi7.

S istotou vieme, že vlajkový model získa procesor Snapdragon 845, ktorý bude neskôr použitý aj v iných vlajkových smartfónoch ostatných spoločností. CEO Xiaomi Lei Jun na summite spoločnosti Qualcomm taktiež potvrdil, že nový vlajkový model spoločnosti Xiaomi získa procesor Snapdragon 845.

Najnovšie informácie odhaľujú, že smartfón Xiaomi Mi7 získa 2 uhlopriečky displeja. Menší model získa 5.65 palcový displej, model Plus získa 6.01 palcový displej. Táto informácia je skvelou správou, pretože mnoho ľudí stále uprednostňuje smartfóny, ktoré sa lepšie držia v ruke. Oba smartfóny získaju pomer displeja na úrovni 18:9.

O kapacite batérie sa špekuluje, že menší model získa 3200 mAh batériu, verzia Plus získa 3500 mAh batériu. Oba smartfóny prídu s bezdrôtovým nabíjaním. Nebude chýbať RAM s kapacitou 6GB. Hlavný fotoaparát nové modely získajú duálny 20 megapixelový, so snímačom Sony IMX380 a Sony IMX350.

Podľa informácií dátum spustenia predaja je naplánovaný na marec 2018 v cene približne 346, varianta Plus v cene približne 384€.

Zdroj: https://www.xiaomitoday.it

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše