Elephone U Pro na oficiálnom unboxing videu

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Elephone oficiálne koncom januára prostredníctvom videa predstavila nové smartfóny Elephone U a Elephone U Pro.

Spoločnosť zverejnila oficiálne unboxing video k modelu Pro.


Smartfón Elephone U prichádza s 5.99 palcovým displejom v pomere 18:9, s rozlíšením Full HD+. Displej je vyrábaný technológiou OLED a je mierne zahnutý. Smartfón získava procesor Mediatek MTK 6763 taktovaný na frekvenciu 2GHz, nechýba RAM s kapacitou 4 alebo 6GB, interné úložisko s kapacitou 64 alebo 128GB. Nový model získava hlavný duálny fotoaparát 13 megapixelový, predný fotoaprát 8 megapixelový. Hlavný fotoaparát videá dokáže nahrávať v rozlíšení Full HD. Kapacita batérie dosahuje úroveň 3620 mAh. Táto varianta nepodporuje bezdrôtové nabíjanie. Na nabíjanie slúži USB konektor typu C. Smartfón je možné odomknúť na základe rozpoznania tváre majiteľa. Smartfón taktiež obsahuje snímač otlačkov prstov na zadnej strane. Logo na zadnej strane smartfónu je svietiace, slúži ako notifikačná dióda.

Smartfón Elephone U Pro prichádza s 5.99 palcovým displejom v pomere 18:9, s rozlíšením Full HD+. Displej je vyrábaný technológiou OLED a je mierne zahnutý. Smartfón získava procesor Snapdragon 660 taktovaný na frekvenciu 2.2GHz, nechýba RAM s kapacitou 4 alebo 6GB, interné úložisko s kapacitou 64 alebo 128GB. Nový model získava hlavný duálny fotoaparát 13 megapixelový, predný fotoaprát 8 megapixelový. Hlavný fotoaparát videá dokáže nahrávať v rozlíšení 4K. Kapacita batérie dosahuje úroveň 3550 mAh s podporou bezdrôtového nabíjania. Na nabíjanie slúži USB konektor typu C. Smartfón je možné odomknúť na základe rozpoznania tváre majiteľa. Smartfón taktiež obsahuje snímač otlačkov prstov na zadnej strane. Logo na zadnej strane smartfónu je svietiace, slúži ako notifikačná dióda. Podpora NFC platieb.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše