Kupón: Xiaomi Redmi Note 4 32GB GLOBAL za 124.36€ z pôvodných 132.80€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Xiaomi Redmi Note 4 disponuje 5.5 palcovým displejom s Full HD rozlíšením, procesorom Snapdragon 625, batériou o kapacite 4100mAh. Sklo displeja má mierne 2.5 stupňové zahnutie. Zadný fotoaparát tu nájdeme 13 megapixelový, predný 5 megapixelový. Tiež sa tu nachádza hybridný slot pre 2 simkarty, alebo 1 simkarta + micro karta. Snímač otlačkov prstov na smartfóne je umiestnený na zadnej strane.

Smartfón v zlatej variante obsahuje 3GB RAM + 32GB interné úložisko. Jeho cena sa pohybuje na úrovni 132.80€.

Vďaka kupónu s názvom: nodp18 predajná cena klesne na úroveň: 124.36€. Pri výbere poštovného typu: EU Express v sume 5.84€ ďalšie poplatky pri doručení smartfónu nebudete platiť.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu so smartfónom Xiaomi Redmi Note 4 GLOBAL

Návod: ako použiť zľavové kupóny v e-shope

Návod: aplikovanie poštovného typu: EU Express

Uvedený model je GLOBAL verzia s plnou podporou LTE, v balení je EU nabíjačka.

Taktiež ponúkame aj 8 dolárový poukaz na ďalší nákup po objednávke smartfónu.

V spolupráci so zahraničným e-shopom Gearbest sme si pre čitateľov pripravili menší darček. Ponúkame 8 dolárový poukaz po objednávke hociktorého Xiaomi smartfónu z webového e-shopu Gearbest.

Potrebné je:

  1. Objednať si Xiaomi smartfón z webovej stránky Gearbest.
  2. Následne na náš e-mail admin@xiaomiphone.sk nám zaslať číslo objednávky a vašu e-mailovú adresu registrovanú v e-shope Gearbest, pod ktorou nakupujete.
  3. Do 48 hodín Vám na účet Gearbest bude pripísaná čiastka 8 dolárov na nákup – pri momentálnom kurze to vychádza približne 6.64.

Po pripísaní na účet ak budete objednávať ďalší tovar, pod kolonku platby sa vám zobrazí možnosť GB Gift Card, kde vyberiete daný poukaz a použijete ho.

Poukaz môže byť použitý na kúpu hocijakého tovaru. Poukaz funguje spôsobom, že do hodnoty 8 dolárov, čiže 6.64, môže byť maximálna konečná suma objednávky. Čiže v objednávke môže byť viac produktov, ale len do konečnej výslednej sumy 8 dolárov. Napríklad produkty z kategórie: https://www.gearbest.com/zone-deals.html

Ponuka platí pre objednávky od 1. februára 2018 do 28. februára 2018 – nastavenie 8 dolárového kupónu na Váš Gearbest účet platí len v tomto termíne, dodatočné uplatnenie po tomto termíne spätne sa nenastavuje. 8 dolárový kupón nemá dobu expirácie, môžete ho použiť aj po termíne 28. február.

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše