Kupón: Xiaomi Philips lampa za 24.87€ z pôvodných 42.48€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Xiaomi Philips lampa

screenshot_4

Spoločnosť Xiaomi spolupracuje už dlhšie so spoločnosťou Philips. Touto spoluprácou vznikla stolná lampa. Spoločnosť Philips zabezpečuje výrobu, spoločnosť Xiaomi zabezpečuje prepojiteľnosť lampy so svojím softvérom. Lampu je možné jednoducho spárovať s aplikáciou Mi Home. Lampa tiež obsahuje svetelný senzor, ktorý reaguje na okolité svetlo. Čiže ak sa pomaly stmieva, intenzita svetla sa znižuje na optimálne svietenie.

Cena lampy sa pohybuje na úrovni 42.48€. Vďaka kupónu s názvom: GBNY048 jej cena klesne na hodnotu: 24.87€.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi Philips lampa

Návod: ako použiť zľavové kupóny v e-shope

Paráda! Gearbest prepláca DPH!

Odporúčame vybrať poštovné typu Netherlands Registred v cene 6.77€. Ak by balík skončil na colnici, potrebné je platiť 20% DPH zo sumy objednávky, zahraničný e-shop Gearbest Vám tieto poplatky preplatí. Pre preplatenie je potrebné kontaktovať technickú podporu Gearbestu a zaslať im doklad o zaplatení. Následne Vám bude čiastka preplatená. Prípadne kontaktujte nás v online podpore a pomôžeme Vám.

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše