MWC 2018: Huawei má nový Matebook X Pro s extrémne tenkými rámčekmi

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Huawei na veľtrhu v Barcelone predstavila nový notebook Matebook X Pro.

Matebook X Pro získava veľmi tenké rámčeky okolo displeja. Zobrazovacia plocha na displeji dosahuje úroveň 91%. Uhlopriečka displeja je na úrovni 13.9 palca s rozlíšením 3K. Vďaka tenkým rámčekom spoločnosť ale musela premiestniť kameru. Nenachádza sa tentokrát v displeji, ale na klávesnici, medzi klávesami F7 a F8. Kamera sa nachádza v klávese, ktorú je možné stlačiť, vďaka čomu je možné kameru vysunúť, alebo zasunúť.

Procesorom nového notebooku je Intel Core i5, alebo i7. RAM obsahuje na úrovni 8 alebo 16GB, interné úložiská s kapacitou 256 alebo 512GB. Grafickú kartu nový notebook obsahuje Geforce MX150.

Matebook je ťažší a hrubší ako jeho predchodza, keďže má viac portov a väčšiu batériu. Dodávaná je aj nabíjačka s podporou rýchleho nabíjania, kedy behom 30 minút, je notebook možné nabiť na 6 hodinovú výdrž. Na jedno nabitie notebook vydrží až 15 hodín používania. Notebook obsahuje dva USB porty typu C, jeden USB port typu A, jack pre sluchátka. Taktiež obsahuje snímač otlačkov prstov integrovaný v tlačítku pre zapnutie.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše