Spoločnosť Sony potvrdila účasť na veľtrhu v Barcelone novým videom

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Sony prostredníctvom Twitter účtu zverejnila video, na ktorom potvrzuje svoju účasť na veľtrhu v Barcelone.

Na veľtrhu MWC – Mobile World Congress v Barcelone, ktorý začína 26. februára a končí 1. marca spoločnosť plánuje predstaviť nové smartfóny.

Na veľtrhu spoločnosť plánuje predstaviť vlajkový model smartfónu Sony Xperia XZ Pro. Práve tento model by mal byť prvým smartfónom spoločnosti Sony, u ktorého bude použitý OLED displej s rozlíšením 4K. Viceprezident spoločnosti Sony Hitoshi Osawa v nedávnom rozhovore potvrdil, že spoločnosť skutočne príde s prvým smartfónom s OLED displejom už čoskoro. Taktiež potvrdil, že fanúšikovia naozaj nebudú sklamaní.

Od nového modelu Xperia XZ Pro sa očakáva, že získa duálny hlavný fotoaparát 13 a 12 megapixelový, 6GB RAM, 128GB interné úložisko. Kapacita batérie by mala byť na úrovni 3420 mAh. Smartfón pobeží na operačnom systéme Android 8. Cena smartfónu sa podľa predbežných informácií bude pohybovať na úrovni až 930 dolárov.

Tento mesiac nová správa odhalila, že na veľtrhu MWC spoločnosť predstaví aj model Xperia XZ2. Túto informáciu vo svojom tweete zverejnil írsky mobilný operátor, ktorý potvrdil, že smartfón Xperia XZ2 príde čoskoro. Preto sa očakáva, že skutočne spoločnosť tento model predstaví na veľtrhu MWC.

 

Zdroj: https://www.gizchina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše