Xiaomi MIX 2S skutočne existuje

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


 Spoločnosť Xiaomi sa oficiálne zúčastní veľtrhu MWC –  Mobile World Congress v Barcelone, ktorý začína 26. februára a končí 1. marca.

Podľa novej správy XDA boli odhalené systémové súbory firmvéru , ktoré obsavil senior fóra XDA Developers. Súbory obsahujú množstvo informácií o smartfóne  s označením Polaris. Nedávne informácie odhalili, že práve Polaris je kódové označenie modelu Mi Mix 2S. Podľa týchto informácií smartfón získa procesor Snapdragon 845, tak ako sa predpokladalo. Kapacita batérie bude dosahovať úroveň 3400 mAh. Displej príde s rozlíšením Full HD+ v pomere 18:9. Uhloriečka nebola odhalená.

Nedávne informácie odhalili, že smartfón Xiaomi Mix 2S získa netradične umiestnený predný fotoaparát na pravom hornom rohu prednej časti smartfónu. Sluchátko na prednej strane sa bude nachádzať v hornej časti, rovnako ako u modelu Xiaomi Mix 2. Zvýši sa pomer displeja voči prednej strane smartfónu, keďže spodná lišta prednej strany bude viac minimalizovaná oproti modelu Xiaomi Mix 2. Očakáva sa RAM s kapacitou až 8GB, interné úložisko s kapacitou 256GB. Hlavný fotoaparát smartfón pravdepodobne získa duálny 12 megpapixelový.

Ohľadom snímača otlačkov prstov nie je isté, kde sa bude nachádzať. Môže byť umiestnený na zadnej strane smartfónu, prípadne integrovaný pod sklom displeja.

Smartfón bude predstavený už na veľtrhu MWC koncom tohto mesiaca. Spoločnosť Samsung taktiež na veľtrhu MWC predstaví nové vlajkové smartfóny Galaxy S9S9+ ešte pred samotným veľtrhom 25. februára. Pokiaľ ide o Xiaomi Mix 2S rovnako by mal byť predstavený ešte pred samotným veľtrhom.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše