4. výročie Gearbestu: Amazfit náramok v EU sklade za 24.49€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

ZahraniČný e-shop v rámci 4. výročia znížil cenu Amazfit náramku.

Nový náramok Amazfit obsahuje bežné funkcie ako náramok Mi Band 2. Náramok obsahuje 0.42 palcový OLED displej, náramok monitoruje spánok, spálené kalórie, tep, samozrejmosťou je aj krokomer. Výdrž batérie je na úrovni 20 dní. Náramok má tiež certifikáciu IP67, vďaka ktorej je vode-odolný. Samozrejmosťou sú aj notifikácie, budík. Cena náramku bola znížená na hodnotu 24.49€. Poštovné je v cene 0.20€.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi Amazfit náramok

Odporúčame vybrať poštovné Netherlands Registred, v sume 1.45€. Ak by balík skončil na colnici, potrebné je platiť 20% DPH zo sumy objednávky, zahraničný e-shop Gearbest Vám tieto poplatky preplatí. Pre preplatenie je potrebné kontaktovať technickú podporu Gearbestu a zaslať im doklad o zaplatení. Následne Vám bude čiastka preplatená. Prípadne kontaktujte nás v online podpore a pomôžeme Vám.

Taktiež je možné náramok kúpiť z EU skladu v rovnakej sume ako z čínskeho skladu. V EU sklade je cena poštovného na úrovni 4.79€. EU sklad je na stránke Gearbestu s označením G-W-4. Výhodou EU skladu je rýchlejšie doručenie, doručenie balíka priamo kupujúcemu bez možného zastavenia colnicou.

Paráda! Gearbest prepláca DPH!

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše