4. výročie Gearbestu: UMIDIGI S2 Lite aj v krásnej červenej za 133.11€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Zahraničný e-shop Gearbest v rámci 4. výročia znížil cenu modelu spoločnosti Umidigi.

UmiDigi S2 Lite prichádza s 5.99 palcovým displejom s rozlíšením HD, čo predstavuje rozlíšenie 1440 x 720 pixelov, displej má pomer strán 18:9. Displej pokrýva 90% prednej plochy smartfónu. Smartfón obsahuje procesor Mediatek MTK6750T taktovaný na frekvenciu 1.5GHz. Smartfón obsahuje RAM s kapacitou 4GB. Interné 32GB úložisko. Nechýba duálny fotoaparát 16 + 5 megapixelový, predný fotoaparát 5 megapixelový. Snímač otlačkov prstov nájdeme na zadnej strane smartfónu. Nový model obsahuje aj funkciu 3D Face Unlock, vďaka ktorej smartfón odomknete aj na základe rozpoznania tváre majiteľa.

Spoločnosť sa rozhodla integrovať aj do tohto modelu batériu s kapacitou až 5100 mAh. Na nabíjanie slúži USB konektor typu C. Smartfón prichádza vo farebných prevedeniach: čierna, červená.

Smartfón sa momentálne nachádza v zľave v predajnej cene: 133.11€.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu so smartfónom Umidigi S2 Lite

Odporúčame vybrať poštovné typu EU Express v sume 6.66€, kedy neplatíte ďalšie poplatky navyše pri doručení produktu. Prípadne poštovné Belgium Registred, kedy Vám e-shop dodatočne poplatky preplatí, ak by produkt skončil na colnici, toto poštovné je zadarmo.

Návod: ako použiť zľavové kupóny v e-shope

Paráda! Poštovné EU Express aj pri smartfónoch znova dostupné! Žiadne poplatky pri doručení!

Paráda! Gearbest prepláca DPH!


Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše