Vivo X21 so snímačom otlačkov v displeji oficiálne predstavený

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Vivo dnes oficiálne predstavila nový model smartfónu.

Smartfón Vivo X21 prichádza so 6.28 palcovým displejom s rozlíšením Full HD+, v pomere 19:9, vyrábaný technológiou Super Amoled. Smartfón získava procesor Snapdragon 660, nechýba RAM s kapacitou 6GB, 64GB alebo 128GB interné úložisko, ktoré je možné rozšíriť prostredníctvom Micro SD kariet do kapacity 256GB. Smartfón obsahuje hlavný fotoaparát duálny 12 a 5 megapixelový. Predný fotoaparát smartfón obsahuje duálny 12 megapixelový. Na zadnej strane smartfón obsahuje snímač otlačkov prstov, taktiež je možné smartfón odomknúť na základe rozpoznania tváre majiteľa. Najvyššia verzia neobsahuje snímač otlačkov na zadnej strane, ten je integrovaný v displeji.

Nový model získava kapacitu batérie na úrovni 3200 mAh. Operačným systémom smartfónu je Android 8.1., s nadstavbou FunTouch 4.0.

Prichádza vo farebných prevedeniach: biela, čierna, červená. Do predaja smartfón vstupuje 24 marca, v cene 372€ za variantu so 64GB interným úložiskom, 128GB varianta sa bude predávať v cene 411€. Varianta so snímačom otlačkov integrovanom v displeji sa bude predávať v cene 462€ so 128GB interným úložiskom.

 

Zdroj: http://www.fonearena.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše