Spoločnosť Xiaomi predstavila elektrický skúter s cenou len 633€!

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Xiaomi prichádza na trh s ďalším novým produktom.

Novým produktom je elektrický skúter Super Soco. Spoločnosť Soco bola založená v roku 2015 a odvtedy prišla na trh s 3 ekologickými vozidlami, ktoré pritiahli pozornosť generálneho riaditeľa spoločnosti Xiaomi Lei Juna. V novembri minulého roku Lei Jun úspešne ukončil rokovania s touto spoločnosťou, čím vznikol nový produkt.

Nový skúter dokonca obsahuje kamerku, ktorá dokáže nahrávať videá vo formáte Full HD. Videá je možné prenášať bezdrôtové prostredníctvom Wifi pripojenia do aplikácie v smartfóne. Skúter obsahuje klasické svetlá, ale aj svetlá v tvare písmená U, ktoré slúžia aj ako smerovky.

Skúter obsahuje aj displej na ktorom sa zobrazuje aktuálna rýchlosť, stav batérie, dokonca je možné nastaviť tempomat. Batéria má hmotnosť 10kg a na jedno nabitie je možné prejsť vzdialenosť až 120km. Rovnako ako u automobilov Tesla, aj nový elektrický skúter obsahuje systém automatickej rekuperácie energie, kedy pri brzdení sa batéria dobíja.

Nový skúter obsahuje dvojitú kotúčovú brzdu a technológiu EBS, ktorá zaručuje bezpečné brzdenie v rozsahu 1.8m na suchých cestách a 2.5m na mokrých cestách. Bohužiaľ nebolo zatiaľ uvedené, aká je maximálna rýchlosť skútra.

Nový skúter prichádza v 4 farebných prevedeniach a taktiež ponúka úložný priestor pod sedadlom a aj pod volantom. Nachádza sa tam aj USB vstup pre nabíjanie zariadení pomocou batérie skútra.

Skúter získava tri varianty:

  • s dojazdom 80 km – s cenou 633€
  • s dojazdom 100 km – s cenou 775€
  • s dojazdom 120 km – s cenou 943€

Predaj na čínskom trhu začína 24. mája.

Zdroj: https://www.xiaomitoday.it

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše