Xiaomi Mi7 príde až v 3. kvartáli: ako prvý Android získa 3D rozpoznávanie tváre

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Xiaomi pripravuje vlajkový model Xiaomi Mi7.

 

Nová správa odhaľuje, že modelu Xiaomi Mi7 sa v tomto polroku pravdepodobne nedočkáme.  Podľa informácií smartfón príde až v treťom štvrťroku, čiže v mesiacoch júl, august, alebo september. Dôvodom oneskorenia predstavenia majú byť problémy s novou funkciou 3D rozpoznávania tváre.

Ako prvý s touto technlógiou prišiel Apple u svojho smartfónu iPhone X.

Modul technológie 3D rozpoznávania obsahuje pokročilý systém rozpoznávania tváre, ktorý obsahuje rôzne senzory a komponenty, ako je infračervený modul, infračervené osvetlenie, snímač vzdialenosti, snímač okolitého svetla. Žiaden z telefónov so systémom Android, ktoré boli doteraz predstavené, neobsahuje funkciu technológie snímania 3D, ako je napríklad u smartfónu iPhone X. Práve smartfón Xiaomi by bol prvým Android smartfónom, ktorý by získal túto technológiu.

Smartfón bude bežať na operačnej nadstavbe MIUI9 na Androide Oreo. Smartfón Xiaomi Mi7 ako prvý smartfón spoločnosti má získať funkciu AlwaysOn, vďaka ktorej bude na displeji zobrazovať čas nepretržite. Nedávne informácie taktiež odhalili, že smartfón získa batériu s kapacitou 3 170 mAh, ktorá je menšia ako u súčasného modelu Xiaomi Mi6, ktorý obsahuje batériu s kapacitou 3350 mAh.

Od modelu Xiaomi Mi7 sa očakáva, že získa 5.6 palcový OLED displej s rozlíšením Full HD+, v pomere 18:9. Nebude chýbať RAM s kapacitou 6 až 8GB. Hlavný fotoaparát nový model získa duálny 16 megapixelový. Predný fotoaparát by smartfon mal získať 13 meagapixelový. Prechádzajúce informácie odhalili, že smartfón príde aj vo variante Plus, ktorá získa 6.01 palcový displej. 

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše