Cena nových modelov Mi 5s a Mi Note 2 bude vyššia

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Xiaomi-Logo

S určitosťou vieme, že spoločnosť Xiaomi v auguste, prípadne začiatkom septembra predstaví dva nové modely. Prvým modelom bude vylepšený smartfón Xiaomi Mi5, ktorý bude mať názov Mi5S. Oproti pôvodnej verzií by sa mal líšiť hlavne v duálnom fotoaparáte a displeji, ktorý bude mať tlakový senzor. Čiže na základe tlaku stlačenia bude možné vyvolať určitú funkciu.

Ďalej spoločnosť vydá druhú verziu smartfónu Mi Note, ktorého názov bude Mi Note 2. Tento smartfón prinesie menšiu zmenu v displeji. Oproti predchodcovi nie ani tak v uhlopriečke displeja. Najvyššia verzia tohto modelu by mala obsahovať displej bez rámčekov. Displej bude bezrámčekový, prípadne bezrámčekový s miernym zahnutím. Niečo podobné ako na modeli Elephone S7, alebo Samsung S7.

Podľa najnovších informácií spoločnosť Xiaomi tieto modely vydať ešte pred predstavením Applovského nového iPhonu. Ďalej sa objavila informácia, že aj cena týchto modelov nebude nízka. Nebudú to prvé zariadenia kedy spoločnosť Xiaomi zvýšila cenu zariadenia. Včera spoločnosť Xiaomi predstavila nový smartfón Xiaomi Redmi Pro a oproti predchodcovi v danej kategórií cena zariadenia vzrástla. Je to aj z dôvodu drahších súčiastok ako napríklad OLED displej, ktorý spoločnosť Xiaomi vo svojich smartfónoch použila prvý krát. Ďalej zariadenie obsahuje aj duálny fotoaparát. Redmi Pro začína na 224 dolároch a najvyššia verzia sa predáva za 299 dolárov v Číne.

 

Screen-Shot-2016-07-28-at-4.33.11-PM

Cena modelov Xiaomi Mi 5S a Xiaomi Note 2 by sa mala pohybovať na úrovni 400 – 500 dolárov.

Zdroj: http://www.gizmochina.com/2016/07/28/xiaomis-mi-5-mi-note-2/

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše