Platobná služba Xiaomi s autentifikáciou otlačkom v beta testovaní budúci mesiac

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Xiaomi-Logo

Spoločnosť Apple a Samsung majú svoje služby určené pre platby smartfónom, služba Apple Pay a S Pay. Ale ďalšia gigantická spoločnosť, Xiaomi pripravuje tiež svoju službu určenú pre platby, služby Mi Pay. Práve dnes boli zverejnené informácie, kedy by sme sa tejto služby mohli dočkať.

Mi-Pay

Už v apríli sme vás informovali, že spoločnosť túto službu pripravuje, ale presnejšie informácie neboli dostupné. v spolupráci s China UnionPay, tretím najväčším poskytovateľom platobných služieb Visa a Mastercard spoločnosť túto spoluprácu uskutoční. Službu na zariadeniach Xiaomi bude možné používať pomocou technológie NFC . V apríli CEO spoločnosti Xiaomi Lei Jun na sieti Weibo prezradil, že služba Xiaomi Pay bude veľmi jednoduchá na používanie a že spoločnosť spolupracuje práve so spoločnosťou China UnionPay pre integrovanie danej funkcionality do systému MIUI, ktorý je v zariadeniach Xiaomi.

Podľa najnovších informácií beta testovanie tejto funkcie začne už budúci mesiac august a oficiálne predstavená pre verejnosť bude tento rok, pravdepodobne v 4. kvartáli.

Zdroj: http://www.xiaomitoday.com/xiaomis-mi-pay-service-will-use-fingerprint-authentication-beta-testing-starts-next-month-in-china/

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše