Predstavujeme Vám MIUI8

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


MIUI 8 Download Now

MIUI je užívateľské rozhranie založené na systéme Android, ktoré je milované nespočetným množstvom užívateľov smartfónov Xiaomi po celom svete. Za posledných päť rokov bolo vyvinutých množstvo funkcií a optimalizácií, ktoré spríjemnia Váš spôsob používania telefónu. MIUI je intuitívne, užitočné a úplne jednoduché na ovládanie. V tomto článku si predstavíme, čo je nové v MIUI 8.

Scroling screenshot

Screenshot

Konečne funkcia, ktorá Vám urobí screenshot celej obrazovky (webstránky) a nie len jej časť. Stačí urobiť screenshot a MIUI 8 sa postará o to, aby ste svojim blízkym mohli poslať celý obsah. Prípadne si ho uložíte a prečítate neskôr.

Kalkulačka

MIUI 8 kalkulačka

MIUI 8 kalkulacka funkcie

S novým updatom prichádza aj nová kalkulačka! Konečne kalkulačka, ktorá Vám vypočíta všetko, čo potrebujete! Či už budete chcieť premeniť míle na kilometre, alebo litre na metre kubické. Poradí si dokoca aj s prevodom mien, či matematickými vzorcami.

Qick Ball

MIUI 8 Quick Ball

Funkcia Quick Ball je úplnou novinkou! Doteraz nebola použitá v žiadnej inej verzii MIUI, aj keď veľmi pripomína funkciu Assistive touch používanú pre iOS. MIUI vydalo túto funkciu predovšetkým preto, že ich displeje sú čoraz väčšie a niekedy je náročné ich ovládať 1 rukou. S funkciou Quick Ball to však bude hračka! Softvérové tlačidlo si môžete uložiť kamkoľek na obrazovke, tým pádom je vhodný ako pre ľavákov, tak pre pravákov.

 

Galéria

MIUI 8 fotoalbum

Konečne galéria ako sa patrí! S novými funkciami galérie sa už nebudete musieť trápiť s vyhľadávaním Vašich obľúbených fotografií! MIUI Vám ich totiž usporiada podľa dátumu kedy ste ich vytvorili, či podľa toho kde ste ich zachytili. Galériu je navyše možné priamo prepojiť s Facebookom, a tiež využiť jedinečnú funkciu 360 degree, ktorá sa na facebooku stáva pomocou panoramatických fotiek veľmi populárnou. Možete tak zdieľať jedinečné zážitky z dovoleniek, či Vaších výletov. Vaši blízky a priatelia tak môžu prežívať Vaše momenty ako by tam boli s Vami.

 

MIUI 8 galeria zdielanie

 

Zdielanie fotografií je v novom MIUI naozaj jednoduché, stačí si vybrať kam, čí komu chcete fotografiu zdieľať o ostatné sa postará rýchlosť MIUI.

Dual apps

MIUI 8 fotoalbum

Funkcia

Aj Vy používate viac než jeden účet na Facebooku, či inej aplikácií a nebaví Vás sa zakaždým odhlásovať a prihlasovať? Máme pre Vás riešenie! Stačí použiť novú funkcionalitu v MIUI 8 s názvom Dual Apps, ktorá Vám vytvorý niečo ako klon aplikácie a môžete tak ostať prihlásený na viacerých účtoch súčastne bez nutnosti sa neustále odhlasovať.

Second Space

Second Space

Používaj viaceré účty pre ešte väčšiu bezpečnosť. Chceš svojmu dieťatu vytvoriť samostaný účet, kde bude mať jeho aplikácie a prihlási sa do svojho účtu pomocou jeho odtlačku prsta. Nemusíte sa tak báť, že prídete o svoje dáta či kontakty.

Zoznam mode­lov, pre ktoré je aktualizácia na MIUI8 k dizpozícií: Mi5, Mi Max, Mi4s, Redmi 4s, Mi Note, Redmi 2A, Redmi Note 2, Redmi Note 3 / Redmi Note 3 Pro, Mi4, Mi3, Redmi 1S, Mi 2/2S, Mi4i, Redmi Note 3G, Redmi Pro, Mi4C, Mi Note Pro, Redmi 3 / 3S / 3X, Redmi Note 4G, Redmi 2 a Redmi 1S.

Vytvorené v spolupráci http://www.mistores.eu

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše