Xiaomi so smartfónmi expanduje do USA!

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Xiaomi_Offices_Beijing_Wide

Spoločnosť Xiaomi pripravuje vstup na územie USA so smartfónmi Xiaomi Mi5, taktiež novým modelom Mi Note 2, ktorý bude čoskoro predstavený a tiež spoločnosť plánuje vstúpiť na územie USA aj s novým notebook Mi Notebook Air.

Hoci spoločnosť Xiaomi vyrába kvalitné zariadenia a bude sa snažiť konkurovať firme Apple na území USA, vôbec to nebude jednoduché. Aj napriek tomu, že sú Xiaomi zariadenia lacné, úspechy nemusia byť rovnaké ako v domácej krajine Číne. Viceprezident medzinárodného obchodu spoločnosti Xiaomi Hugo Barra potvrdil, že spoločnosť Xiaomi vstúpi na územie USA so svojími smartfónmi, ale zatiaľ neuviedol presný dátum. Ďalej potvrdil, že spoločnosť bude propagovať svoje výrobky pomocou sociálnych sietí, tak isto ako to robí v Číne alebo v Indií.

Spoločnosť Xiaomi najskôr začne predaje v USA pomocou bleskových predajov. Predaj niektorých výrobkov v USA už bol zahájený prostredníctvom webu Mi.com, patria medzi ne produkty ako náramok Mi Band, powerbanky, slúchadielka. Na webovej stránke sa nachádzajú aj smartfóny, ale zatiaľ nie sú dostupné pre kúpu v USA. Zatiaľ slúžia na to webové stránky ako Amazon, alebo Gearbest.

Predstavenie smartfónu Mi Note 2 pre USA by malo byť v októbri. Taktisto v tom období aj model Mi5 bude pre USA dostupný.

Zdroj: http://www.thebitbag.com/xiaomi-mi-notebook-air-mi-note-2-mi-5-us-release-soon-battle-apple-devices/174869

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše