Hugo Barra predstavil čističku vzduchu a Mi Band 2 pre indický trh

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


screenshot_2

Viceprezident medzinárodného obchodu spoločnosti Xiaomi Hugo Barra usporiadal konferenciu pre média na indickom trhu pri príležitosti vstupu nových spotrebičov do tejto krajiny. Na tento trh prichádza čistička vzduchu a tiež šikovný náramok Mi Band 2.

screenshot_3

Predajnosť náramku v 2 kvartáli tohto roka celosvetovo presiahla hodnotu 3 miliónov predaných kusov.

screenshot_4

Spoločnosť Xiaomi video z prezentácie zverejnila aj na svojom youtube kanáli

Takto Hugo Barra pred niekoľkými mesiacmi predstavil model Xiaomi Max
barra

Hugo Barra sa narodil 28. októbra 1976 v Bero Horizonte, Brazília. V roku 1996 Barra úspešne absolvoval technologickú vysokú školu v Cambridge s bakalárskym titulom v oblasti vedy, elektrotechniky a informatiky.

Google

Predtým než vstúpil do spoločnosti Xiaomi, pracoval v spoločnosti Google od roku 2008 ako produktový manažér Google mobil tímu. V roku 2010 vstúpil Barra do android tímu.  Od roku 2010 do roku 2013 Barra vystupoval ako hovorca pre android tím a zúčastňoval sa tlačových konferencií Google. Barrove produkty v spoločnosti zahrňovali celý ekosystém operačného systému android – softvéru, hardvéru vrátane Honeycomb, Ice Cream Sandwich, Jelly Bean a KitKat. V roku 2012 bol povýšený na funkciu viceprezidenta.

Xiaomi

V septembri roku 2013 Barra zo spoločnosti Google odišiel a začal pracovať pre čínsku spoločnosť Xiaomi ako viceprezident medzinárodného obchodu. Tento krok bol pre spoločnosť Xiaomi veľmi významný, pretože do spoločnosti dostali kľúčového tvorcu systému Android.

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše