Predstaví Xiaomi v utorok televíziu Mi TV 3S?

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


6

Spoločnosť Xiaomi už v utorok 27. septembra uskutoční vlastnú konferenciu, na ktorej predstaví nový smartfón Xiaomi Mi 5S. Špekuluje sa o viacerých produktoch, ktoré by spoločnosť mala predstaviť. Jedným z nich je nová televízia.

Spoločnosť Xiaomi má viacero druhov spotrebnej elektroniky ktorá je určená pre domácnosť. Je ním aj televízia. Keďže nie je žiadnym prekvapením, že o pár dní spoločnosť usporiada konferenciu, je veľmi pravdepodobné, že televízia bude predstavená. Spoločnosť LeEco nedávno predstavila vlastnú televíziu a je ideálny čas pre novú, od Xiaomi. Posledné dohady naznačujú aj tomu, že tiež bude predstavený väčší model smartfónu Mi 5S s názvom Mi 5S Plus a práve tento model by mohol byť smartón, ktorého pôvodný názov mal byť Xiaomi Note 2.

Špecifikácie modelu Xiaomi Mi 5S by mali byť procesor Snapdragon 821, 5.15 palcový displej, snímač otlačkov prstov, 6 – 8 GB RAM. Xiaomi Mi 5S Plus by mal mať  rovnaké parametre, ale v tomto prípade sa bude líšiť vo veľkosti uhlopriečky obrazovky 5.7 palca.

screenshot_1

Zdroj: http://www.xiaomitoday.com/xiaomi-mi-tv-3s-revealed-september-27/

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše