Tipy na nákup z Číny #2

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


tipy

A máme tu ďalší článok na zaujímavé produkty, ktoré môžete kúpiť za priaznivé ceny z Číny.

1. XiaoMi Bluetooth 4.0 reproduktor

screenshot_1

V sume 32.66€ je možné si kúpiť najnovší model bluetooth reproduktoru od Xiaomi. Tento reproduktor má nie len originálny a elegantný vzhľad, má aj kvalitný zvuk. Cez technológiu bluetooth je ho možné pripojiť k tv, smartfónu, tabletu, notebooku. Batéria má kapacitu 1500mAh, čo zaručuje až 8 hodinové prehrávanie hudby. Reproduktor obsahuje tlačítka na hlasitosť a tlačitko pre štart / stop prehrávania. Taktiež obsahuje vstavaný mikrofón potrebný pre hovory. Má aj slot na pamäťové karty, takže nie je potrebné ho mať pripojený cez bluetooth technológiu.

Reproduktor si môžete objednať kliknutím na tento odkaz.

2. Xiaomi Gamepad

screenshot_4

V sume 23.26€ si môžete objednať kvalitne spracovaný a ergonomicky dizajnovaný Gamepad od spoločnosti Xiaomi. Povrchovo je spracovaný tak, že nie je ho možné len tak poškriabať, nezanecháva otlačky prstov a príjemne sa drží v ruke. Rozloženie tlačidiel je premyslené skvele, po celú dobu hrania vaše ruky sa nebudú cítiť unavene. Gamepad má inteligentný, systém riadenia napájania batérie, čo zaručuje výdrž batérie až 1 rok v pohotovostnom režime. Do úsporného režimu sa prepne po 5 minútach neaktívnosti. Napájaný je AA batériami. Tiež je ho možné spárovať so Xiaomi Tv Box, takže ho môžete používať aj ako ovládač.

Gamepad si môžete objednať kliknutím na tento odkaz.

3. Batoh Xiaomiscreenshot_5

V sume 12.31€ si môžete objednať 20L batoh od Xiaomi. Presne tak, spoločnosť Xiaomi má aj svoj batoh. Výhodou batohu je, že ho je možné nastaviť až do 3 rôznych typov batohu. Vďaka ľahkej nylonovej tkanine batoh má nízku hmotnosť, má zvýšenú odolnosť proti vode a materiál z ktorého je vyrobený sa tak ľahko nepokrčí. 

Batoh si môžete objednať kliknutím na tento odkaz.

screenshot_6

4. Almighty multifunkčný nožík

20160808112325_73654

Tento nožík je v skutočne skvelej cene. Za sumu 7.27€ získate multifunkčný švajčiarsky nožík vhodný pre vonkajšie táborenie, túru, každodenné použitie. Obsahuje viac funkcií, čo je veľmi praktické. Vďaka malým rozmerom je ľahko prenášateľný. Je dodávaný v elegantnom balení a tiež s púzdrom.

Nožík si môžete objednať kliknutím na tento odkaz.

20160808112325_67894

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše